Blog

CV templates 50% korting met FNV Ledenvoordeel

Curriculum Vitae - cv templates - cv schrijven

Samenwerking met FNV

CV Helpdesk heeft samen met FNV een samenwerking gestart, waarbij wij aantrekkelijke kortingen geven op diverse cv sjablonen en diensten. Wij willen dat iedereen op een makkelijke manier een uniek en sterk cv kan maken. Door de samenwerking met FNV kunnen wij een grotere doelgroep bereiken en daarmee ook helpen. Solliciteren is voor velen een nieuw en stressvol proces dat veel van werkzoekenden vraagt. Daarom willen wij een bijdrage leveren aan FNV leden door te helpen om het personal brand (visitekaartje) te bouwen en of verbeteren. Zo kan iedereen met een gerust hart solliciteren en op zoek naar zijn of haar droom job met als gevolg plezier en werkgeluk.

Jouw FNV ledenvoordeel

Bij CV Helpdesk ontvangen leden van FNV sinds 1 januari 2023 aantrekkelijke kortingen op verschillende diensten. De FNV Ledenvoordeel actie loopt tot eind februari, waarbij leden korting ontvangen op cv templates, invulservice cv en cv herschrijven. Onze cv templates zijn te verdelen in twee categorieën, waarbij je kunt kiezen tussen een cv in MS Word of onze nieuwe gepersonaliseerde cv’s in Pdf-bestand. Als je een MS Word cv aanschaft, ontvang je na de betaling je cv template direct in de mail en kan je aan de slag met jouw personal branding. Bij een gepersonaliseerd cv, ontwerpen wij voor jou je cv nadat jij de benodigde informatie hebt aangeleverd. Je ontvangt je gepersonaliseerde cv in een Pdf-bestand binnen drie werkdagen.

De korting varieert tussen de 25% en 50% korting, omdat wij de leden willen ondersteunen bij hun zoektocht naar een nieuwe job. Ben je nog geen lid van FNV? Neem een kijkje op hun website om te kijken waar zij voor staan en wat zij doen voor werkend Nederland. Wil jij ook een cv met korting ontvangen en ben je geen lid van FNV? Dan hebben wij voor jou enkele cv’s die we met korting aanbieden.

Stressvrij solliciteren naar werkgeluk

Wij willen jou inspireren om op zoek te gaan naar ander werk als dat is wat jij verlangt. Het moet voor iedereen mogelijk zijn om in de ochtend met plezier op te staan en vol enthousiasme naar je werk te gaan. Kun je wel wat hulp gebruiken? Ook dan staan we voor jou klaar om je te helpen en begeleiden tijdens je carrière zoektocht. Bij CV Helpdesk doen we aan persoonlijke services en een betaalbare dienstverlening voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *