Til je cv naar een hoger niveau

Het is belangrijk dat de inhoud van je cv overzichtelijk, correct en relevant is om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek.  Het is immers de eerste indruk die de lezer van je krijgt. Besteed dus voldoende aandacht aan je cv.

Wil je de inhoud van je cv echt naar een hoger niveau tillen om indruk te maken bij je nieuwe werkgever? Dan helpen wij je graag met het herschrijven van je cv.  Je maakt meer kans op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek wanneer wij, met onze ruime ervaring in teksten schrijven en nakijken, je cv herschrijven. Een volledig cv optimaliseren kost bij CV helpdesk 195,-

Vijf redenen om je cv te optimaliseren

 • Je huidige cv is ouderwets, tijd dus voor vernieuwing
 • Recruiters vinden je cv onvoldoende
 • Je hebt een geweldige vacature gevonden en wilt er alles aan doen om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek
 • Je wilt een prikkelende en persoonlijke profieltekst zodat de lezer direct met jou kennis maakt
 • Je bent er een tijdje tussenuit geweest en wilt een gat opvullen in je cv

Wil jij graag je droombaan? Vul je gegevens  in onderstaand formulier in. Binnen vier werkdagen ontvang je jouw cv in Word en PDF volledig geoptimaliseerd  in je mailbox . Met uiteindelijk als doel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek!

aan bureau sollicitatiebrief schrijven

Wij hebben nog wat gegevens van je nodig om je cv volledig te optimaliseren

Stap 1 van 2

50%
 • Heb je een bestaand cv? Upload je cv met inhoud hier. Heb je geen bestaand cv? Zet dan je werkervaring, opleiding, interesses, je vaardigheden en een stukje over jezelf in een Word of ander tekst bestand en upload het hier.
  Sleep bestanden hierheen of

  Wat doen wij?

  We schrijven natuurlijk niet zomaar je curriculum vitae. De informatie die we van jou hebben ontvangen gebruiken we als uitgangspunt om daarmee een krachtig en relevant cv te schrijven. Dit doen we wanneer we jouw cv herschrijven:

  • Inhoudelijke CV-check: welke boodschap wil je overbrengen?
  • Structureren van de informatie op basis van relevantie (bijv. in lijn van een vacature)
  • Check op spelling, taal- en typefouten
  • Schrijven van een kernachtig persoonlijk profiel
  • Het plaatsen van tekst/informatie in een bestaand sjabloon
  • Gat in je cv? Wij schrijven voor jou een functioneel cv

  Hoe lang duurt het voordat ik mijn cv volledig herschreven ontvang?

  Wanneer je het online formulier hebt ingevuld en het bedrag hebt betaald ontvangt onze tekstschrijver automatisch een mail in haar mailbox. Vervolgens begint ze met het perfectioneren van je cv. Mochten er echter nog onduidelijkheden zijn dan zal de tekstschrijver eerst nog contact met je opnemen. Binnen vier werkdagen ontvang je vervolgens een volledig cv in je mailbox in zowel Microsoft Word als PDF bestand.

  Professioneel tekst schrijven

  Bij CV helpdesk werken we met professionele grafische vormgevers en tekstschrijvers. Met ervaring in tekst redigeren als studiebegeleider/scriptiebegeleider en redactioneel schrijven maken wij van jouw cv eentje die in de lijn ligt van je functie en/of vacature en daarmee opvalt bij je nieuwe baas.

  Wil je ook je sollicitatiebrief door ons laten herschrijven? Wij optimaliseren ook sollicitatiebrieven. Lees hier meer over sollicitatiebrief herschrijven

  Voorbeelden van onze formats

  Kies één van onze cv formats om daarmee op te vallen bij je nieuwe baas.