Niet handig met Word of gewoon geen tijd om zelf je cv in te vullen? Wij doen dit graag voor je. Je kunt de dienst “cv laten invullen” aanvinken op een sjabloon pagina waar je de template kunt bestellen. Je krijgt vanzelf een mail met een zip bestand in je mailbox, reageer op deze mail met alle gegevens die je ingevuld wilt hebben.  Binnen drie werkdagen heb je je cv ingevuld met bijgesneden profielfoto in je mailbox.

Waarom je cv laten invullen?

  • Tijd besparend, je ontvangt binnen drie werkdagen je cv ingevuld in je mailbox
  • Alle informatie wordt keurig op z'n plaats gezet, klaar om te versturen
  • Je profielfoto wordt door ons op maat bijgesneden
  • Je hebt keuze uit diverse mooie en passende designs voor een voordelige prijs
  • Je hoeft je niet verder te verdiepen in Word, wij hebben de kennis al in huis
  • Je hebt ook de keuze om door ons je cv te laten herschrijven.
  • Aanpasbaar in Microsoft Word

Wat zijn de kosten?

Wanneer we een mail van je hebben ontvangen met daarin alle gegevens die je in je cv wilt hebben beginnen we met invullen. Binnen drie werkdagen heb je een complete cv in je mailbox voor slechts 37,50. Dit is exclusief de kosten voor een sjabloon.

Veel gestelde vragen

Hoelang duurt het voordat ik mijn cv ingevuld toegestuurd krijg?

Wanneer wij alle persoonlijke informatie van je hebben gekregen, kunnen we beginnen met het gestructureerd invullen van je cv. Je hebt binnen drie werkdagen je cv compleet ingevuld in je mailbox.

Wat zijn de kosten?

Binnen drie werkdagen heb je een complete cv in je mailbox voor slechts 37,50. Dit is exclusief de kosten voor een sjabloon. Wil je eerst zelf je sjabloon kiezen? Selecteer een cv template en kies dan voor de optie “cv laten invullen”.

Kan ik het daarna zelf nog aanpassen?

Wanneer we je het ingevulde cv hebben toegestuurd in Word en PDF kun je de informatie die we in je cv sjabloon geplaatst hebben nog zelf aanpassen. Je kunt het aangepaste Word bestand dan opnieuw opslaan als PDF.

Er zijn twee manieren om van deze dienst gebruik te maken. Ga naar een cv sjabloon naar keuze en vink “cv laten invullen” aan. Mail ons je gegevens of je oude cv en wij vullen het voor je in. Of vul hier al je gegevens in die je  op je cv wilt hebben staan en kies of upload je (oude) sjabloon. Binnen drie werkdagen heb je je cv ingevuld in je mailbox.

Stap 1 van 2

50%

Voorbeelden van onze formats

Kies één van onze cv formats om daarmee op te vallen bij je nieuwe baas.