Een curriculum vitae template maken in Word? Wanneer je de basiskennis van Miscrosof Word beheerst kun je al een standaard cv maken. Maar om er meer uit te springen met je cv is een mooie en passende template tegenwoordig wel een must. Wij maken cv templates in Word die je direct kunt downloaden naar je pc.

Zelf aanpassen in Microsoft Word

Wanneer je een cv template hebt besteld en hebt gedownload naar je computer open je het in het tekstverwerkers programma Word. Vervolgens kun je de tekst wijzigen naar je gewenste tekst en andere elementen van je Word sjabloon aanpassen. Echter, om een template structuur te wijzigen moet er  in Word het een en ander verplaatst, verkleind of vergroot worden. Enige kennis van Word is hiervoor wel vereist, zodat je cv er verzorgd en goed leesbaar uitziet voor je nieuwe werkgever. Om uit te proberen kun je hier ook een gratis cv template downloaden of gebruik de standaard sjablonen van Microsoft zelf.

Handleiding aanpassen Word bestand

Omdat Micorosoft Word het meest gebruikte tekstverwerker programma is, gebruiken wij het programma Microsoft Word voor onze cv sjablonen. De meeste mensen hebben weleens met Microsoft Word gewerkt voor het maken van bijvoorbeeld brieven, rapporten, facturen, offertes etc. Echter hebben de designers de templates ontworpen die net even wat ingewikkelder zijn dan gewoon een leeg Word bestand. Mede hierom maken we voor ieder sjabloon een handleiding (PDF) die direct ook naar je email wordt gestuurd wanneer je een bestelling hebt voltooid. Kom je er alsnog niet uit? Dan kun je door ons je cv laten invullen, je krijgt binnen 3 werkdagen je cv compleet ingevuld in je mailbox.

Meer opties om hulp te vragen om je Word bestand te bewerken:

 1. Lees ook onze faq, misschien staat hier je antwoord bij
 2. Gebruik nu ook onze gratis video handleidingen om snel en accuraat je cv in te vullen met één van onze cv sjablonen.
 3. Alle opties geprobeerd? Mail ons dan voor support naar info@cvhelpdesk.nl

Voorbeeld video tutorial

Microsoft Word logo - 2018

Tips voor zelf cv maken in Word

Je wilt natuurlijk opvallen met je cv om meer kans te maken op een uitnodiging voor een sollicitatie gesprek. Dus je besteedt extra aandacht om een goed cv te maken. Wij begrijpen dat een cv maken in Word niet altijd voor iedereen eenvoudig is en daarom geven wij graag wat tips:

 1. Kies een professioneel en duidelijk leesbare lettertype
 2. Zorg voor een overzichtelijke indeling
 3. Zet je meest recente werkervaring bovenaan
 4. Maak een goede en krachtige profielschets
 5. Crop je foto in een programma of online, bijvoorbeeld hier
 6. Let op je bestandsnaam, zorg dat je deze aanpast
 7. Print je cv om te kijken hoe deze op papier wordt weergegeven
 8. Converteer je Word bestand naar PDF

Voorbeelden van onze formats

Kies één van onze cv formats om daarmee op te vallen bij je nieuwe baas.