Maak meer kans op succes!

Meer dan 25 creatieve cv templates

Download nu een creatieve cv template en blijf je concurrentie voor
Presentatie cv template "Unique"

Creatief cv maken

Heb je een vacature gevonden die helemaal bij je past? En wil je er alles aan doen om die baan te krijgen? Met een creatief cv val je meer op bij je recruiter of potentiële werkgever, waardoor je meer kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek. Je kunt een creatieve cv template downloaden en eenvoudig bewerken in Microsoft Word.

Hoe werkt het?

Wanneer je meer wilt opvallen doormiddel van een modern cv template kun je een lege cv downloaden of zelf een  cv maken in Word. Om zelf een creatief cv sjabloon te maken vind je op onze website genoeg cv voorbeelden, hiermee kun je wat inspiratie opdoen.

Creatief cv sjabloon downloaden

Zodra je een creatief cv-template naar keuze hebt besteld, ontvang je deze direct in je mailbox. Download het vervolgens naar je computer en pak het zip bestand uit. In de map vind je de volgende onderdelen:

 •  CV template bestaand uit 2 pagina sjablonen
 •  Pagina sjabloon voor sollicitatiebrief
 •  Map met lettertype(s)
 •  Iconen voor contact gegevens
 •  Handleiding in pdf
 •  Link naar video handleiding

creatief cv voor je sollicitatie

professionele cv templates

Waarom een creatief cv maken?

Een moderne cv template maken wij natuurlijk niet zomaar. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat recruiters er gemiddeld 6 à 7 seconden over doen om een cv te scannen. Het is daarom belangrijk dat je een goede cv indeling hebt en dat je duidelijk kopjes maakt.

De voordelen van een creatieve cv template

 •  Recruiters kunnen je cv makkelijker scannen
 •  Je trekt meer aandacht met een opvallend cv design
 •  Je laat zien dat je er echt werk van maakt en je bent origineel
 •  Makkelijk aanpasbaar in Microsoft Word
 •  Je kunt  gratis video handleidingen bekijken
 •  Er is al een goede indeling voor je cv template gemaakt
Beoordelingen van onze creatieve cv templates

Voor wie is een creatief cv bestemd?

De gouden regel is natuurlijk, blijf je focussen op de inhoud. Dit is het allerbelangrijkste voor een perfect cv. Heb je de inhoud helemaal clear? Dan kun jij je gaan richten op de vormgeving.  Al betekend “creatief” niet direct “vormgeving”, want je kunt natuurlijk ook creatief schrijven. Maar laten we eerst de vraag stellen, voor wie is een creatief cv bestemd? Of……wanneer moet ik een een creatief cv maken? Hieronder enkele antwoorden:

 • Je solliciteert naar een creatieve functie. Dit is bijvoorbeeld de functie “grafisch vormgever” of “tekst schrijver”. Handig als je alvast indruk maakt met een creatief curriculum vitae.
 • Mensen met veel creatieve vaardigheden. Verstop je eigenschappen niet en laat met een origineel cv  alvast zien wat je kan.
 • Wanneer je al weet dat er veel mensen reageren op de vacature, kan het handig zijn om een fantasierijke cv op te stellen. Zo val je meer op. Maar overdrijf niet!
 • Wanneer je bepaalde onderdelen meer wilt laten opvallen kun je daar inventief mee omgaan. Geef het een achtergrond kleur of gebruik hiervoor opvallende koppen.
 • Je wilt professioneel overkomen en dit op een vindingrijke manier doen.

Bovenstaande kunnen dus voldoende reden zijn om zelf te maken of te kiezen voor een creatief cv template.

creatief met kleuren

Extra hulpbronnen voor een creatief cv zelf maken

Kom je er niet uit in Microsoft Word? Om je creatieve cv layout op een goede manier in te vullen kun je onze hulp tools gebruiken.

EEn curriculum vitea onder de loep genomen
Gratis een creatief cv maken

Wil je eerst een creatief cv sjabloon uitproberen. Download een gratis cv template in Word en vul het daarna eenvoudig in. Je kunt deze template ook zelf bewerken een voorzien van andere kleuren, lettergroottes en indelingen.

De meest vindingrijke cv templates

Zoek je een creatieve template die bij jouw past. Wij hebben een aantal leuke en originele cv templates. voor mensen die op zoek zijn naar een echt creatieve layout voor je cv. Download hier een van onze creatieve cv voorbeelden. Je hoeft het daarna alleen nog maar in te vullen.

presentatie template roze pagina 1

Creatieve cv layout Circle

Zoals je op de afbeelding al ziet is template Circle anders dan andere layouts. Het is origineel door de ronde vormen waar het persoonlijk profiel in staat. En vind je deze ronde vormen terug in het tweede deel van dit sjabloon. Het heeft ook wat meer kleurgebruik dan andere cv templates waardoor het meer opvalt.

presentatie cv template fashionista pagina 1

Creatieve cv layout Fashionista

Zoals je de titel van de template als zegt is dit bestemd voor creatieve personen die naar een creatieve functie solliciteren. Leuke details zoals de lijn om het “naam vlak” heen en de ronde beoordelingstekens.

Presentatie cv template unique pagina 1

Creatieve cv layout Unique

Eentje die er direct uit springt is cv template Unique. Veel details vind je terug op dit fantasievolle template. Met opvallende driehoeken bovenaan en in het oog springende kopjes aan de zijkant kun je zeggen dat deze template bestemd is voor mensen met een creatief beroep. Een visuele template die zonder meer zal opvallen tussen alle andere cv’s.

Presentatie template creative groen blad 1

Creatieve cv layout Creative

De naam van deze template zegt het natuurlijk al. Een creatief cv design met vindingrijke details die zeker op zal vallen tussen alle andere cv’s.