Je cv laten herschrijven door een professional

Een goed cv kan doorslaggevend zijn om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek. Het is daarom belangrijk dat de lezer getriggerd wordt. Met onze ruime ervaring in cv’s herschrijven en nakijken tillen wij je cv naar een hoger niveau met als uiteindelijke doel een succesvolle sollicitatie. Laat je cv herschrijven door een professional.

Wat doen wij voor jou?

We schrijven natuurlijk niet zomaar je cv. De informatie die we van jou hebben ontvangen gebruiken we als uitgangspunt om daarmee een krachtig en relevant cv te schrijven, zodat jij je écht onderscheidt van andere sollicitanten.

De stappen wanneer we jouw cv herschrijven

 • Inhoudelijke CV-check: welke boodschap wil je overbrengen?
 • Structureren van de informatie op basis van relevantie (bijv. in lijn van een vacature)
 • Check op spelling, taal- en typefouten
 • Schrijven van een kernachtig persoonlijk profiel
 • Het plaatsen van tekst/informatie in een bestaand sjabloon
 • Gat in je cv? Wij schrijven voor jou een functioneel cv

Een volledig cv optimaliseren kost bij CV helpdesk 205,- We kunnen je ook helpen een motivatiebrief te schrijven die bij je cv past.

Professioneel tekst schrijven

Bij CV helpdesk werken we met professionele grafische vormgevers en tekstschrijvers. Met ervaring in tekst redigeren als studiebegeleider/scriptiebegeleider en redactioneel schrijven maken wij van jouw cv eentje die in de lijn ligt van je functie en/of vacature.

Wil je ook je motivatiebrief door ons laten schrijven? Wij optimaliseren ook motivatiebrieven. Wil je meer weten over een zakelijke brief? Lees hier meer over hoe je sollicitatiebrieven schrijft.

CV optimaliseren?

5 redenen om je cv te herschrijven

 1. Je huidige cv is ouderwets, tijd dus voor vernieuwing.
 2. Recruiters vinden je cv onvoldoende.
 3. Je hebt een geweldige vacature gevonden en wilt er alles aan doen om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek.
 4. Je wilt een kernachtig persoonlijk profiel op je cv.
 5. Je bent er een tijdje tussenuit geweest en wilt een gat opvullen in je cv.

Hoe lang duurt een cv  herschrijven?

Binnen 4 werkdagen je cv optimaliseren

Wanneer je het online formulier hebt ingevuld en het bedrag hebt betaald ontvangt onze tekstschrijver automatisch een mail in haar mailbox. Vervolgens begint ze met het perfectioneren van je cv. Mochten er echter nog onduidelijkheden zijn dan zal de tekstschrijver eerst nog contact met je opnemen. Binnen 4 werkdagen ontvang je vervolgens een volledig cv in je mailbox in zowel Microsoft Word als PDF bestand.

cv herschrijven met pen

Review