Niet handig met Word of gewoon geen tijd om zelf je cv te bewerken? Laat je cv door ons invullen. Wanneer we jouw gegevens hebben ontvangen gaan we aan de slag. Je ontvangt dan je cv compleet ingevuld binnen 3 werkdagen in je mailbox.

Het kan soms enorm lastig zijn om zelf een CV te schrijfen en- of maken. E liggen tegenwoordig mooie kansen in de arbeidsmarkt en het wordt steeds normaler om jezelf te presenteren als merk. Weet jij niet zo goed waar je moet beginnen? Wil je graag een uniek en creatief CV, maar krijg jij het zelf niet voor elkaar? Dan helpt CV Helpdesk je graag!

Waarom je cv laten invullen?

  • Tijd besparend, je ontvangt binnen drie werkdagen je cv ingevuld in je mailbox
  • Alle informatie wordt keurig op z'n plaats gezet, klaar om te versturen
  • Je profielfoto wordt door ons op maat bijgesneden
  • Je hebt keuze uit diverse mooie en passende designs voor een voordelige prijs
  • Je hoeft je niet verder te verdiepen in Word, wij hebben de kennis al in huis
  • Aanpasbaar in Microsoft Word

Wat zijn de kosten?

Je cv template door ons laten invullen bespaart je een hoop tijd. Wij vullen je cv binnen 3 werkdagen zorgvuldig in. Hiervoor vragen we een vergoeding van €37,50. Dit is exclusief de kosten voor een Word cv sjabloon.

Bij aanschaf van onze nieuwe cv’s zoals hieronder vermeld, is inclusief invulservice. U krijgt aan de hand van uw wensen een prijsindicatie toegestuurd. De prijs varieert tussen de € 50 en € 75 inclusief invulservice. Dit is afhankelijk van het type template en het aantal pagina’s dat u kiest.

Met onze op maat gemaakte CV-templates kunt u door eenvoudige stappen uw eigen CV samenstellen, waarna het team van CV Helpdesk voor u aan de slag gaat. U ontvangt uw CV dan binnen drie werkdagen, waarbij u uw feedback en wijzigingen tijdens de correctieronde kunt doorgeven.

Wat u ontvangt als u een op maat gemaakte template hierboven uitzoekt:

>  U ontvangt het cv in een PDF bestand;

>  CV Helpdesk vult het cv in met de door u aangeleverde informatie;

>  Beschikbaar in 1, 2 & 3 pagina’s;

>  U kiest zelf de kleurstelling uit;

> Eén correctieronde om feedback door te voeren;

>  Bij aankoop van een cv-template ontvangt u nu een gratis sollicitatiebrief template.

Voorbeelden van onze Word formats

Alles wat je nodig hebt om je te onderscheiden in de arbeidsmarkt.
CV inclusief invulservice

Voorbeelden van onze NIEUWE cv's in PDF-bestand

Kies één van onze cv formats om daarmee op te vallen bij je nieuwe baas. Dit is alles wat je nodig hebt om je te onderscheiden in de arbeidsmarkt. Je geeft je voorkeuren door in het contactformulier hierboven. Wij zullen binnen drie werkdagen jouw aangeleverde informatie omzetten in het PDF-format. Je krijgt één correctieronde om wijzigingen toe te passen.