Je motivatiebrief laten schrijven door CV Helpdesk

Je motivatiebrief laten schrijven door een professional? Een sterke en goede motivatiebrief kan enorm tijdrovend en lastig zijn als je verschillende elementen in één brief wilt stoppen. Je wilt immers een goede brief schrijven die de lezer triggert om jou uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek.

Wil jij echt opvallen met een sterke brief, waarin je talenten en ervaring uit je loopbaan wordt beschreven? CV Helpdesk zorgt ervoor dat de kernboodschap van jouw brief aansluit op de vacature en echt overkomt op de lezer.

Wat doen wij?

  • Check op type- en taal fouten;
  • We schrijven een krachtige brief met overtuigingskracht;
  • We schrijven in de lijn van de vacature/functie;
  • Gebruik van signaal- en kern woorden;
  • Inhoudelijke motivatiebriefcheck: welke boodschap wil je overbrengen?
  • Het plaatsen van tekst/informatie in één van onze bestaande motivatiebrief templates;
  • Je ontvangt je brief in een Word en Pdf-bestand;
  • Standaard één correctieronde.

Wat kost het om een motivatiebrief te laten schrijven?

Wanneer we het ingevulde formulier hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. De kosten voor het herschrijven van een motivatiebrief is vanaf 149,-. Wil jij je motivatiebrief ook naadloos laten aansluiten op je Curriculum Vitae? Wij hebben diverse cv templates die je kunt aanpassen in MS Word. Maar we kunnen je ook helpen bij het invullen van je cv of bij het herschrijven van een nieuw cv.

Wat wij nodig hebben van jou

Voordat wij voor jou een persoonlijke motivatiebrief kunnen schrijven hebben wij informatie nodig. We vragen jou om je cv, oude motivatiebrieven, de vacature, LinkedIn profiel en je wensen aan ons door te geven. Ook maken we gebruik van enkele ”waarom” vragen die je kunt beantwoorden in je aanvraag. Deze informatie zorgt ervoor dat wij voor jou een pakkend en kloppend verhaal kunnen schrijven, waarin jouw motivatie sterk naar voren komt. Jij bent immers de beste kandidaat voor deze functie en dat kun je met jouw persoonlijke motivatiebrief bevestigen.

Wil jij je oude motivatiebrief vervangen en door ons een nieuw en sterke motivatie laten schrijven? Klik dan op de onderstaande knop, zodat je vervolgen jouw aanvraag kunt beginnen. Je ontvangt standaard binnen 4 werkdagen een volledig herschreven brief in je mailbox! Het is ook mogelijk om je brief binnen 3 of 2 werkdagen te ontvangen? Daarnaast is het mogelijk om 1 of 2 correctierondes toe te voegen en kun je kiezen uit 8 verschillende templates.

Voorbeelden van onze formats

Kies één van onze cv formats om daarmee op te vallen bij je nieuwe baas.