Je wilt natuurlijk een goed cv maken om op te vallen bij de lezer. Daarom heb jij gekozen voor een opvallende lauyout die bij jou past. We begrijpen ook dat niet iedereen evenveel kennis heeft van Microsoft Word en daarom helpen we je graag met onze veel gestelde vragen rubriek. Bekijk hieronder of het antwoord op je vragen ertussen zit.

CV Templates

Hoe kan ik mijn profielfoto bijsnijden?

In veel gevallen gebruik je een vierkante profielfoto. Wanneer je niet over een programma beschikt om het bij te snijden kun je dit altijd nog online doen. Snij hier je foto bij.

Ik wil graag hetzelfde lettertype als op het voorbeeld

Het kan zijn dat je bij het invullen niet hetzelfde lettertype ziet als bij het voorbeeld op onze website. In de map die je gedownload hebt naar je computer vind je een map met het juiste lettertype.  Lees ook meer hierover in de handleiding die je hebt ontvangen.

Windows computer:

Uitleg lettertype in het fonts map

Lees hier meer over

Mac (font catalogus):

Font catalogus Apple computer

Lees hier meer over 

Word naar PDF bestand

Wanneer je een Word bestand opslaat kun je het opslaan in meerdere extensies, waaronder pdf. Kies bij het opslaan van het bestand voor de pdf extensie om als pdf op de slaan.

Voorbeeld Word bestand opslaan als pdf bestand

Kan ik ook zelf de layout aanpassen?

Je bent vrij om de layout zelf aan te passen, zoals bijvoorbeeld de kleur. Echter zijn sommige afbeeldingen en iconen meegeleverd in een bepaalde kleur en zijn niet te veranderen in Microsoft Word.

Waar kan ik na bestelling mijn cv template downloaden?

Na bestelling van de cv template krijg je direct automatisch een mail met een zip file in je mailbox. Download deze naar je computer en pak het uit om gebruik te maken van de bestanden.

Hoe kan ik het zip bestand die ik van jullie ontvangen heb openen?

Een zip bestand is een map waarin alle benodigde bestanden staan. Deze zijn eenvoudig te versturen omdat het minder ruimte in beslag neemt. Het ‘uitpakken’ van een gezipte map gaat als volgt:

Windows computer:

Windows 10, 8 en 7 hebben ingebouwde software om ZIP-bestanden te bekijken, en uit te pakken. Je hoeft hiervoor dus geen aparte software te installeren.

  • ZIP bestanden openen in Windows:
  1. Dubbelklik op het zip bestand.
  2. Nu zie je de inhoud op je scherm dat bestaat uit diverse bestanden. Deze kun je kopiëren of slepen naar een andere lokatie op je computer.
  • ZIP bestanden uitpakken in Windows:
  1. Klik met de rechtermuisknop op het zip bestand, en kies “alles uitpakken”.
  2. Er wordt een nieuwe map aangemaakt waarin de bestanden worden uitgepakt.
  3. Bewaar het ZIP-bestand voor de zekerheid in je downloads map.

zip bestand openen in windows

Mac OS X:

Macs beschikken over ingebouwde software om ZIP-bestanden uit te pakken. De Safari-browser pakt ZIP-bestanden zelfs automatisch uit als ze gedownload worden.

  • ZIP bestanden openen op een Mac:
  1. Dubbelklik op het zip bestand.
  2. De bestanden worden uitgepakt in een nieuw mapje met de naam van het ZIP-bestand.

iOS toestellen hebben geen ingebouwde functie voor het uitpakken van ZIP-bestanden. Je kunt hiervoor een betaalde app installeren, zoals iZip.

Ik heb geen mail met download link ontvangen, wat kan ik nu doen?

Geen mail ontvangen? Direct na je bestelling wordt je doorgestuurd naar een pagina waar je de template ook kunt downloaden naar je computer. Mocht dit ook niet lukken mail ons dan naar info@cvtemplateshop.nl

Gratis cv template uitproberen

We bieden op deze template moderne cv templates aan met een verschillende duidelijke structuren. Je hebt zo de keuze om een template te gebruiken die goed bij je past. Wil je eerst een gratis cv template uitproberen? Met onze gratis cv sjabloon kun je oefenen hoe je in Word tekstvakken, lettertypes en grafische ontwerpen kunt aanpassen.

CV Herschrijven

Wat doen jullie precies wanneer je een cv herschrijft?

We checken je cv onder andere op inhoud en focussen ons op welke boodschap je over wilt brengen. We structureren de informatie op je cv, dit kan zijn in de lijn van de vacature. Verder schrijven we een kernachtig persoonlijk profiel op basis van je oude cv en checken we je cv op spelfouten. Dit alles in een passend sjabloon naar jou keuze.

CV Invulservice

Hoelang duurt het voordat ik mijn cv ingevuld toegestuurd krijg?

Wanneer wij alle persoonlijke informatie van je hebben gekregen, kunnen we beginnen met het gestructureerd invullen van je cv. Je hebt binnen drie werkdagen je cv compleet ingevuld in je mailbox.

Wat zijn de kosten?

Binnen drie werkdagen heb je een complete cv in je mailbox voor slechts 37,50. Dit is exclusief de kosten voor een sjabloon. Wil je eerst zelf je sjabloon kiezen? Selecteer een cv template en kies dan voor de optie “cv laten invullen”.

Kan ik het daarna zelf nog aanpassen?

Wanneer we je het ingevulde cv hebben toegestuurd in Word en PDF kun je de informatie die we in je cv sjabloon geplaatst hebben nog zelf aanpassen. Je kunt het aangepaste Word bestand dan opnieuw opslaan als PDF.

Unieke cv template laten maken

Hoe lang duurt het voordat een unieke template gebouwd is?

Binnen tien werkdagen ontvang jij van ons een op maat gemaakte curriculum vitae sjabloon in je mailbox!

Wat zijn de kosten?

Wij maken met veel enthousiasme een unieke layout voor je cv! Vanaf 199,-  heb jij een op maat gemaakte cv template die helemaal bij je past. Prijs is altijd in overleg.

Betaling, algemene voorwaarden en privacy

Hoe kan ik bij CV helpdesk betalen?

Bij CV helpdesk kun je met het bekende Ideal en Paypal veilig betalen

Is online betalen bij CV helpdesk veilig?

Jazeker, CV helpdesk maakt gebruik veilige betalingstools als Ideal en Paypal.

Zijn mijn persoonsgegevens bij CV helpdesk veilig?

Jazeker, mede dankzij onze ssl certificaat zijn je gegevens bij CV helpdesk in veilige handen. Lees meer over onze privacy verklaring

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden vind je op onze algemene voorwaarden pagina.