Ben je op zoek naar een template om te bewerken in Word? Wij geven een gratis cv template weg. Hiermee kun jij uitproberen hoe je een gestructureerde template kunt bewerken. De gratis cv layout is een modern design die je voor verschillende branches kunt gebruiken. Geïnteresseerd in  deze template? Download nu de template zonder kosten of bekijk eerst een cv voorbeeld.

Wanneer je in het tekstverwerkingsprogramma Microsoft Word een nieuw bestand wilt openen zie je ook een aantal opties voor een gratis Word sjabloon. Selecteer er één om daarmee te ontdekken hoe het bewerken van een Word sjabloon werkt.

Professionele cv templates

Ook kun je hier  een professionele cv templates downloaden om zo genoeg op te vallen bij je nieuwe werkgever.Voordelen van deze professionele cv sjablonen:

  • Je valt meer op bij je nieuwe baas of recruiter
  • Sneller te scannen dankzij een betere leesbaarheid
  • Je wordt serieuzer genomen dankzij de professionele uitstraling
  • Gericht een cv maken dankzij de branchegerichte layouts
  • De informatie is al gestructureerd

In onze shop vind je diverse templates met extra diensten. De prijzen variëren van 9,95 tot 22,95 per sjabloon. Je krijgt je template met handleiding, iconen en sjabloon voor je sollicitatiebrief automatisch in je mailbox nadat je deze besteld hebt.

Presentatie van gratis word sjablonen downloaden

Voorbeelden van opvallende cv templates

Kies één van onze cv formats om daarmee op te vallen bij je nieuwe baas