Bekijk nu ook onze video handleidingen

Je wilt natuurlijk een goed cv maken om op te vallen bij de lezer. Daarom heb jij gekozen voor een opvallende layout. We begrijpen ook dat niet iedereen evenveel kennis heeft van Microsoft Word en daarom helpen we je graag met onze veel gestelde vragen rubriek. Bekijk hieronder of het antwoord op je vragen ertussen zit.

Veel gestelde vragen over onze cv templates

Hoe kan ik mijn profielfoto bijsnijden?

In veel gevallen gebruik je een vierkante profielfoto. Wanneer je niet over een programma beschikt om het goed bij te snijden kun je dit altijd nog online doen. Bijvoorbeeld in een online fotobewerkingsprogramma.

 

Hoe krijg ik hetzelfde lettertype als op het cv voorbeeld?

Het kan zijn dat je bij het invullen niet hetzelfde lettertype ziet als bij het voorbeeld op onze website. In de map die je gedownload hebt naar je computer vind je een map met het juiste lettertype.  Lees ook meer hierover in de handleiding die je hebt ontvangen.

 

Wat is het verschil tussen een professionele- en een gratis template?

Het grootste verschil tussen deze 2 cv templates is de layout. Bij de professionele cv’s is meer aandacht besteedt aan het grafisch design. Hiermee val je meer op tussen je concurrenten en maak je meer kans op een uitnodiging voor een gesprek.

 

Wat zit er allemaal in de download map?

Wanneer je de map download naar je computer kun je het uitpakken. Je ziet hier naast het lege cv bestand in Word ook nog veel meer bestanden zoals iconen voor je persoonlijke gegevens, een cv handleiding en illustraties om het niveau van je vaardigheden weer te geven.

Hoe converteer ik Word naar PDF?

Wanneer je een Word bestand opslaat kun je het opslaan in meerdere extensies, waaronder pdf. Kies bij het opslaan van het bestand voor de pdf extensie om als pdf op de slaan.

 

Kan ik ook zelf de layout aanpassen?

Je bent vrij om de layout zelf aan te passen, zoals bijvoorbeeld de kleur. Echter zijn sommige afbeeldingen en iconen meegeleverd in een bepaalde kleur en zijn niet te veranderen in Microsoft Word.

 

Waar kan ik na bestelling mijn cv template downloaden?

Na bestelling van de cv template krijg je direct automatisch een mail met een zip file in je mailbox. Download deze naar je computer en pak het uit om gebruik te maken van de bestanden.

 

Hoe kan ik het zip bestand die ik van jullie ontvangen heb openen?

Een zip bestand is een map waarin alle benodigde bestanden staan. Deze zijn eenvoudig te versturen omdat het minder ruimte in beslag neemt. Windows 10, 8 en 7 hebben ingebouwde software om ZIP-bestanden te bekijken, en uit te pakken. Je hoeft hiervoor dus geen aparte software te installeren. Macs beschikken ook over ingebouwde software om ZIP-bestanden uit te pakken. De Safari-browser pakt ZIP-bestanden zelfs automatisch uit als ze gedownload worden.

 

Ik heb geen mail met download link ontvangen, wat kan ik nu doen?

Geen mail ontvangen? Direct na je bestelling wordt je doorgestuurd naar een pagina waar je de template ook kunt downloaden naar je computer. Mocht dit ook niet lukken mail ons dan naar info@cvhelpdesk.nl

 

Veel gestelde vragen over een op maat gemaakte cv design

 

Hoe lang duurt het voordat een unieke template gebouwd is?

Binnen tien werkdagen ontvang jij van ons een op maat gemaakte curriculum vitae sjabloon in je mailbox!

 

Wat zijn de kosten voor een op maat gemaakte cv design?

Wij maken met veel enthousiasme een unieke layout voor je cv! Vanaf 199,-  heb jij een op maat gemaakte cv template die helemaal bij je past. Prijs is altijd in overleg..

Veel gestelde vragen over cv herschrijven

 

 

Wat doen jullie precies wanneer je een cv herschrijft?

We checken je cv onder andere op inhoud en focussen ons op welke boodschap je over wilt brengen. We structureren de informatie op je cv, dit kan zijn in de lijn van de vacature. Verder schrijven we een kernachtig persoonlijk profiel op basis van je oude cv en checken we je cv op spelfouten. Dit alles in een passend sjabloon naar jou keuze

 

CV herschrijven, wat zijn de kosten?

Een volledig cv optimaliseren kost bij CV helpdesk 205,- Je ontvangt je cv in Word en PDF formaat.

 

Hoe lang duurt een cv  herschrijven?

We beginnen met het het perfectioneren van je cv, zoals de indeling en taal- en spelfouten. Vervolgens plaatsen we je gegevens in het nieuw cv sjabloon. Mochten er echter nog onduidelijkheden zijn dan zal de tekstschrijver eerst nog contact met je opnemen. Binnen 4 werkdagen ontvang je vervolgens een volledig cv in je mailbox in zowel Microsoft Word als PDF bestand.

 

Veel gestelde vragen over cv laten invullen

 

 

 

Hoelang duurt het voordat ik mijn cv ingevuld toegestuurd krijg?

Wanneer wij alle persoonlijke informatie van je hebben gekregen, kunnen we beginnen met het gestructureerd invullen van je cv. Je hebt binnen drie werkdagen je cv compleet ingevuld in je mailbox.

 

CV laten invullen, wat zijn de kosten?

Binnen drie werkdagen heb je een ingevuld cv in je mailbox voor slechts 37,50. Dit is exclusief de kosten voor een cv template. Wil je eerst zelf je sjabloon kiezen? Selecteer een cv template en kies dan voor de optie “cv laten invullen” of voeg een cv template plus cv invullen in je winkelmandje.

 

Kan ik het ingevulde cv nog zelf aanpassen?

Jazeker, mede dankzij onze ssl certificaat zijn je gegevens bij CV Wanneer we je het ingevulde cv hebben toegestuurd in Word en PDF kun je de informatie die we in je cv sjabloon geplaatst hebben nog zelf aanpassen. Je kunt het aangepaste Word bestand dan opnieuw opslaan als PDF bestand.

 

Veel gestelde vragen over betalingen en voorwaarden

Hoe kan ik bij CV helpdesk betalen?

Bij CV helpdesk kun je met het bekende Ideal, het Belgische bancontact en Paypal veilig betalen.

 

Is online betalen bij CV helpdesk veilig?

Jazeker, CV helpdesk maakt gebruik veilige betalingstools als Ideal en Paypal. Ook is de website beveiligd met een ssl certificaat.

 

Zijn mijn persoonsgegevens bij CV helpdesk veilig?

Jazeker, mede dankzij onze ssl certificaat zijn je gegevens bij CV helpdesk in veilige handen. Lees meer over onze privacy verklaring

 

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

De algemene voorwaarden vind je op onze algemene voorwaarden pagina.