Over mij

Voorstellen nieuwe eigenaresse CV Helpdesk

CV Helpdesk is overgenomen

Sinds oktober 2022 valt CV Helpdesk niet langer meer onder Webvision Media van Xander Remijnse. De website is overgenomen door Beauraye de Vries van Bello Branding uit Oldenzaal. De huidige en vertrouwde dienstverlening zal niet worden veranderd. Wel zijn er plannen om de website uit te breiden naar een sollicitatieplatform. Een platform waar alles samenkomt op het gebied van personal branding, solliciteren, werkgeluk en mindset.

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Beauraye de Vries en tijdens mijn studie Facility Management ben ik gestart met Bello Branding. Bello staat voor ”mooi” en dat vertaald in het Frans is ”Beau” dat weer een stukje van mijn naam bevat. Daarnaast geloof ik in mooie en unieke branding. Wanneer je besluit de arbeidsmarkt te verkennen, wil je juist een stukje van jezelf presenteren. Laten zien wie jij bent, waar jij voor staat en wat jou uniek maakt als mens en in je werk.

Inmiddels ben ik afgestudeerd en heb ik meer dan 60 cv’s mogen schrijven en ontwerpen. De kans om deze website over te nemen kwam voorbij. Uiteindelijk heb ik weloverwogen besloten dat deze overname mijn huidige dienstverlening kan versterken en aansluit bij mijn visie. Via deze site wil ik impact maken en mensen helpen het sollicitatieproces te doorlopen en baangerelateerde antwoorden te vinden.

 

Mijn kracht en visie

Als je mij vraagt wat ik belangrijk vind in het leven, krijg je een veelzijdig en uitgebreid antwoord. Maar kort samengevat focus ik mij op: mindset, werkgeluk, ondernemen, bewustwording, personal branding en lekker jezelf zijn. Ik geloof sterk in de kwaliteit van de mens en dat iedereen uniek is op zijn of haar eigen manier. Wel ben ik van mening dat jij jezelf in je kracht mag zetten en laten zien wie jij bent en wat jouw authentieke zelf uniek maakt. Daarom ga ik naast blogs over solliciteren en cv’s ook schrijven over de dikgedrukte onderwerpen.

Jij kunt bij ons een cv template afnemen en vervolgens indienen bij een bedrijf. Maar ik geloof er in dat wij alleen iets kunnen toevoegen als jij weet waar en waarom jij ergens solliciteert. Ook ik heb moeten solliciteren voor Nederlandse (bij) banen en zelfs voor een stage in Australië, waarvoor ik een Engels cv heb gemaakt. Er komen veel diverse factoren bij kijken waar je rekening mee moet houden als je gaat solliciteren. Maar de basis is dat jij je unieke zelf bent en presenteert. Als jij weet waar jouw kracht ligt en wat jij toevoegt in het bedrijf waar jij solliciteert, dan kan je die vertaalslag maken in je cv. Kom je er niet helemaal zelf uit of wil je graag sparren over jouw cv en/of koers die je op wilt? Dan sta ik voor jou klaar om je te helpen in de zoektocht naar werkgeluk en plezier.

 

Mijn hobby’s en energieboosters

Zoals ik al kort beschreef, focus ik mij op de dikgedrukte onderwerpen die hierboven staan beschreven. Mijn werk is tegelijkertijd mijn hobby en daar ben ik dagelijks mee bezig. Ik lees boeken over verschillende onderwerpen om van andere experts en inspirators te leren. Daarnaast volg ik succesvolle en inspirerende mensen op social media en heb ik me ingeschreven voor bepaalde nieuwsbrieven.

Ik vind persoonlijke groei belangrijk en ben altijd op zoek naar een antwoord op grote levensvragen. Daarnaast krijg ik energie als ik in verbinding sta met mensen en daarmee mooie gesprekken kan voeren. De kennis die ik opdoe, deel ik graag met anderen in de hoop dat ik zelf ook weer mag leren. Als ik even tot mijzelf wil komen kan je mij en mijn labradoodle Sammie vinden in het bos. Terug de natuur in geeft mij de rust die ik nodig, heb om de dagelijkse prikkels te verwerken. Ook probeer ik dagelijks te mediteren, maar ik moet eerlijk bekennen dat dit ook wel eens afzwakt naar wekelijks. Met kleine stapjes bereik je uiteindelijk je doel.

Mocht je vragen hebben of ben jij nieuwsgierig naar wie ik ben, stuur mij dan een connectieverzoek via LinkedIn of Instagram. Ik kom graag met jou in contact  en wellicht kan ik jou ergens bij helpen.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *