CV helpdesk is een initiatief van webdesign bureau Webvision Media uit Arnhem. We hebben jarenlang ervaring in het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, teksten schrijven en het technisch realiseren van websites. Tijdens ons werk kregen we de vraag of we cv sjablonen kunnen ontwerpen en cv’s kunnen herschrijven. We zijn hiermee aan de slag gegaan en hieruit zijn uiteindelijk onze diensten ontstaan die we op CV Helpdesk aanbieden.

Creativiteit en grafische vormgeving

Vanuit onze creativiteit en marketing ervaring creëren we cv sjablonen. Met deze mix van ervaring maken we van jouw cv eentje die zich echt onderscheidt van anderen.

Professioneel tekst schrijven

Bij CV helpdesk werken we met professionele grafische vormgevers en tekstschrijvers. Met ervaring in tekst reduceren als studiebegeleider/scriptiebegeleider en redactioneel schrijven maken wij van jouw cv eentje die in de lijn ligt van je functie en/of vacature en opvalt bij je nieuwe baas.

Team

Met een team van ervaren enthousiaste mensen op het gebied van grafische vormgeving, creatief schrijven en techniek bieden we vanuit het Nieuwe Land 8 in Arnhem verschillende diensten aan om jouw uiteindelijk te helpen aan je droombaan.

Nieuwsgierig geworden?

Wil je meer weten over ons? Wil je ook een professioneel cv maken? Kom gerust langs in het centrum van Arnhem. Vul hier het contact formulier in om een afspraak te maken of bel 0262340261

Hier kun je ons vinden

CV helpdesk
Het nieuwe land 8
6828 DZ Arnhem
info@cvhelpdesk.nl

Werkplek van cv template shop

CV helpdesk is aangemeld bij Webwinkelkeur

Webwinkel Keurmerk