Over CV Helpdesk

Sinds 1 oktober 2022 is CV Helpdesk overgenomen van Webvison Media door Beauraye de Vries. Via haar bedrijf Bello Branding helpt Beauraye al langer dan twee jaar werkzoekenden met een uniek cv. Bello Branding (nu omgedoopt tot CV Helpdesk) heeft de afgelopen twee jaar meer dan 60 cv’s ontworpen en geschreven. De website is overgenomen om de service uit te breiden en zo meer klanten te kunnen helpen en branden. De aankomende tijd zal CV Helpdesk naast haar vertrouwde dienstverlening flink inzetten op vernieuwing en verbetering van de zelf in te vullen cv sjablonen.

Creativiteit en grafische vormgeving

Vanuit onze creativiteit en expertise, creëren we professionele cv sjablonen. Met deze mix van ervaring maken we van jouw cv een onderscheidend visitekaartje, zodat jij echt opvalt. Naast cv sjablonen helpen wij ook graag bij het invullen of herschrijven van je cv. Voor meer informatie neem contact met ons op of bezoek onze instagrampagina @Beau_cv.

Professioneel tekst schrijven

Bij CV helpdesk werken we met professionele grafische vormgevers en tekstschrijvers. Met ervaring in tekst reduceren als studiebegeleider/scriptiebegeleider en redactioneel schrijven maken wij van jouw cv eentje die in de lijn ligt van je functie en/of vacature en opvalt bij je nieuwe baas.

Bakkie doen?

Wil je meer weten over ons? Stuur ons een bericht om een afspraak te maken en wie weet kunnen wij jou helpen bij het maken van een uniek cv. Liever zelf een professioneel cv maken? Ook dit is mogelijk, bekijk ons assortiment met uiteenlopende cv sjablonen.

Hier kun je ons vinden

CV helpdesk
Zandhorstlaan 112
7576 VJ Oldenzaal
info@cvhelpdesk.nl

Beauraye de VriesEigenaresse &                               Sammie – Office Manager

CV Brandingsexpert