CV templates, Persberichten

Campagne FNV leden succesvol afgesloten

fnv leden voordeel

In de maanden januari en februari 2020 konden leden van de FNV via de site www.ledenvoordeelfnv.nl een cv template bestellen met een korting van maar liefst 50%. Een groot aantal leden heeft hier naar tevredenheid gebruik van gemaakt en we zijn erg blij met de reacties.

Cijfers en statistieken

Natuurlijk delen we dit succes erg graag met al onze lezers. In de periode januari en februari werd 3 keer een nieuwsbrief verstuurd vanuit de FNV met behulp van marketing bureau Dunck. Hieruit werd in de maand januari 85 keer een cv template gedownload van onze website. In februari waren dat er zelfs 113. Dit leverde diverse positieve reacties op van sollicitanten die een template bij ons bestelde.  We hopen in de toekomst onze diensten nog te kunnen uitbreiden.

Nieuwe cv Templates

Nu we dit succes hebben mogen ervaren blijven we natuurlijk niet stil zitten. Want we hebben weer een nieuwe cv template toegevoegd aan onze collectie. Bekijk hieronder het voorbeeld van onze nieuwe cv template Basic.

presentatie template basic

Nieuwe actie tot 1 juni 2020

Vanaf vandaag start er een nieuwe actie. Tot 1 juni 2020 krijg je maar liefst 25% op alle templates (waar nog geen korting op zit) met de kortingscode voorjaarcvtemplate. Wil je gebruik maken van deze aanbieding? Download dan een cv template uit onze collectie zodat jij straks opvalt bij de lezer van jouw professionele cv.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *